3 Shimano MTB schoenen

wielrensschoenen-nl- shimano MTB schoenen XC51

Shimano staat van vroeger uit bekend als een bedrijf dat fiets onderdelen ontwikkelde. In de jaren negentig kwamen daar de SPD-pedalen bij en langzaam maar zeker ook de Shimano fietsschoenen. Bijzonder is dat Shimano ook bekend staat om hun goed betaalbare Shimano MTB Schoenen. Waar je bij verschillende merken alleen MTB schoenen boven de 120 euro kan vinden is het bij Shimano normaal om een goede kwaliteit MTB schoen te vinden vanaf €50,-. Belangrijk is dat je bij de Shimano mtb-schoenen onthoud dat ze redelijk klein uitvallen. Daarom adviseren wij om ze zeker een maatje groter te kopen. Kijk voor de exacte maten naar deze Shimano maattabel.

Shimano SH-XC51

wielrensschoenen-nl- shimano MTB schoenen XC51 voor

De Shimano SH-XC51 is gemaakt van het makkelijk schoon te maken kunstleer. Deze Shimano MTB schoen is te verkrijgen in zowel het wit als het zwart. Door het gebruik van de Dynalast technologie is je voet altijd in de goede ergonomische positie. De zool van deze MTB schoen is gemaakt van Nylon gevuld met glasvezel. Wat voor een gemiddelde stijfheid zorgt. De zool is zo ontwikkeld dat je de makkelijk het vuil tussen de Polyurethaan noppe uitloopt. Naast de 2 klittenband sluitingen zit er ook een starp op de mtb schoen goed fixeert aan je voet. Deze Shimano SH-XC51 is geschikt voor de MTB-er die af en toe aan wedstrijden meedoet.

De Shimano SH-XC51 zal midden 2019 uitlopen uit de collectie

Shimano M162

wielrensschoenen-nl- shimano MTB schoenen M 162

Shimano M-162 is in verhouding met de SH-XC51 een wat zwaarder maar dit hoeft zeker geen nadeel te zijn voor de gemiddelde mountain biker. De zool van deze schoen is iets stijver dan die van de de XC51 dit komt door het nylon gevuld met carbon zool. Ook is er bij de zool de mogelijkheid om extra noppen er op te schroeven. Dit kan voor meer grip zorgen tijdens een stuk rennen. Door de klittenband en gesp sluiting is het makkelijk om de Shimano M162 mtb-schoen exact af te stellen.

Shimano M089

wielrenschoenen - nl  Shimano MTB schoenen M089 zwart torbal technologie

Aan de onderkant van de MTB schoenen prijs range van Shimano zit de Shimano M089. Deze MTB schoen kun je voor 70 euro aan je voeten hebben. Je hebt dan natuurlijk niet de top of the bill net als de MTB schoenen hierboven. Maar voor deze prijs heb je zeker een mooie en goede MTB schoen. Net zoals de schoenen hierboven kan er op deze MTB schoen SPD pedalen worden gemonteerd. De zool bestaat uit een nylon versterkt met glasvezel. Onder de zool van deze M089 kun je niet zelf extra noppen schroeven. Het kunstleer, klittenband en X-cross gesp maken deze MTB schoen helemaal af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.