Scott Vertec BOA MTB schoenen

wielrenschoenen-nl scott vertec boa mtb schoenen

De Scott Vertec BOA is een mountainbike schoen in het hogere segment. Je kan dit al merken aan de uitstraling van de mtb-schoen en de materialen die er worden gebruikt. Neem bijvoorbeeld de BOA snelveter sluiting. Deze zorgt er voor dat je MTB-schoenen tijdens de gehele rit even strak blijven zitten.

Scott heeft daarnaast gekozen voor een zool gemaakt van Carbon wat zorgt voor een perfecte overdracht van de kracht die je op de mtb-schoen zet. Nadeel is dat je een stukje flexibiliteit verliest tijdens het lopen op de mtb-schoenen. Scott heeft wel aan de grip gedacht door er een paar extra noppen onder te maken. De binnenzool van deze Scott Vertex Boa is gemaakt met de ergologic technologie. Dit is een technologie waar je zelf je voetbed kan aanpassen aan de vorm van je voet. Bij Scott gebeurt dit niet met een oven om je binnenzool te verwarmen en te vormen maar met 3 verschillende pads die je zelf kan installeren. Er zijn mountainbikers die dit systeem fijn vinden maar het kan even zoeken zijn naar de juiste pad.

wielrenschoenen-nl scott vertec boa mtb schoenen green

De Scott Vertex Boa zijn er in 2 verschillende kleur combinaties te krijgen. Het standaard “saaie” zwart waar menig MTB-schoen mee is uitgerust en daarnaast het fluor geel – groen patroon wat hiernaast staat afgebeeld. Het grote voordeel van de zwarte MTB-schoenen is natuurlijk dat je er weinig tot geen vuil opziet in plaats van de lichtere kleuren.

SPD schoenplaatjes zijn te monteren onder deze mtb-schoenen. Bekijk voor je de Scott Vertec BOA koopt eerst even de Scott maattabel zodat je niet achteraf je mtb-schoenen terug moet sturen.

Bestel je Scott Vertec BOA vandaag en heb ze morgen in huis!

One Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.