MTB-schoenen voor de gemiddelde vrouwelijke mountainbiker

wielrenschoenen-nl-rockrider-mtb-xc500- MTB-schoenen voor de gemiddelde vrouwelijke mountainbiker

Na de successen van onder meer Marianne Vos zie je steeds meer vrouwen op de Mountainbike verschijnen. Waar de mannen graag kapitalen uitgeven aan materiaal en kleding zijn de vrouwen meestal iets conservatiever. En als ze al willen dan moeten ze kiezen uit een beperkter aanbod aan producten. Voor de starters / gemiddelde mountainbikster kom je al snel in een unisex schoen terecht zoals bijvoorbeeld de Rockrider XC500. Maar er zijn nog meer opties, laten we eerst beginnen met de Rockrider XC500.

Rockrider XC500

wielrenschoenen-nl MTB schoenen vrouwen+XC+500+rood los -MTB-schoenen voor de gemiddelde vrouwelijke mountainbiker

De Rockrider XC500 is een mtb-schoen die voor de gemiddelde vrouwelijke mountainbiker is gemaakt. De Rockrider zit niet in het laagste segment zoals de XC100 en heeft ook de eigenschappen van een gemiddelde mtb-schoen. De Rockrider XC500 bezit een nylon zool wat voor goede kracht overdracht zorgt. Daarnaast zit er nog genoeg flexibiliteit in om je voet af en toe aan de grond te zetten. De draaisluiting op de mtb-schoen zorgt er voor dat je de fixatie van je mtb-schoen makkelijk kan aanpassen tijdens het rijden. Daarnaast zorgt deze draaisluiting er voor dat hij altijd in dezelfde stand blijf staan. Waar je met bijvoorbeeld veters wel eens kan hebben dat ze na verloop van tijd tijdens de rit losser komen te zitten. De XC500 is te krijgen in verschillende kleuren waaronder het hier afgebeelde rood. Aan de binnenkant bij de hiel zit een 3 lage silicone vulling die voor draagcomfort zorgt maar ook fixatie van die hiel. Net zoals bij de meeste fietsschoenen kunnen er makkelijk SPD schoenplaatjes worden geïnstalleerd.

Bestel vandaag je Rockrider XC500 hier en heb ze morgen in huis


Scott Comp Boa 2019

wielrenschoenen-nl-Scott-Comp-Boa-2019 -MTB-schoenen voor de gemiddelde vrouwelijke mountainbiker

Een stapje luxer kom je terrecht bij de Scott Comp BOA 2019. Deze MTB-schoen is te verkrijgen in een hippe blauwe print. Waar de Rockrider heeft gekozen voor een draaisluiting van het eigen merk maakt Scott gebruik van de kwalitatief hoog aangeschreven BOA-sluiting. Deze sluiting kom je ook tegen op de fietsschoenen in het hoger segment. De zool van de Scott Comp BOA 2019 is gemaakt van een glasvezel versterkt nylon met een profiel van het glijvaste Stikki-Rubber met een goed X-traction profiel. De noppen aan de voorkant van deze mtb-schoen kunnen worden verwijderd voor minder of meer grip. Door de Scott Ergologic wrap fit gaan de Comp BOA 2019 aanvoelen als een tweede huid.

Bestel nu deze Scott Comp BOA 2019 hier online en heb ze morgen in huis.


Sidi Eagle 7 2018

wielrenschoenen-nl-sidi-mtb-schoen-eagle-7-2018 -MTB-schoenen voor de gemiddelde vrouwelijke mountainbiker

De Sidi Eagle 7 2018 dames MTB schoen is de high-end schoen in dit lijstje. Met een carbon versterkte nylon zool is de Sidi Eagle 7 aanzienlijk stijver dan de 2 voorgaande mtb-schoenen. De versterkte hielkap zorgt er voor dat je hiel goed gefixeerd in je mtb-schoen. Het kunstleer is makkelijk schoon te maken. De gesp sluiting zorgt voor het makkelijk instellen van de MTB-schoen. De Sidi staat bekend om zijn relatief kleine pasvorm daarom is het altijd goed om voor de aankoop online even de maattabellen van Sidi na te kijken.

Bestel je Sidi Eagle 7 2018 MTB schoenen hier en heb ze morgen in huis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.