Last minute sinterklaas cadeaus

wielrenschoenen-nl-last-minute-sinterklaas

Volgende week rond deze tijd moet alles geregeld zijn voor Sinterklaas. De surprises moeten in elkaar gezet zijn. De rijmen moeten gemaakt zijn en de kids zitten klaar voor de berg met cadeaus. Maar wat kan je nu nog voor die ene persoon bestellen of wat wil je zelf nog hebben? Altijd een moeilijke vraag om wat te verzinnen voor iemand anders. Daarom deze last minute sinterklaas cadeaus. 

Thermo-overschoen

wielrenschoenen-nl-thermo-overschoen-sinterklaas

Met nog flink wat koude dagen voor de boeg is een setje warme thermoverschoenen geen overdreven luxe. Deze overschoenen zijn wind en waterdicht van een softshell materiaal. Dit zorgt er voor dat je voeten lekker beschermt zijn tegen de kou. Er zit een opening bij de bal van je voet voor de schoenplaatjes en bij de hiel om tijdens het lopen niet teveel te slijten. De silicone klittenband sluiting zorgt voor een mooie afwerking. 

Winterhandschoenen

wielrenschoenen-nl-northwave-handschoenen-winter-sinterklaas

Northwave heeft mooie winterhanschoenen ontwikkelt met een fijne fleece binnenkant. Dit zorgt er voor dat ze gelijk lekker aanvoelen bij het aantrekken. De bovenkant van de handschoen is gemaakt van 4Pro-materiaal dit reguleert zichzelf waardoor de handschoen niet te koud maar ook niet te zweterig aanvoelt. De gelpadding in de handpalm zorgt voor een schok absorberend effect. Daarnaast is de duim extra versterkt om je stuur goed vast te kunnen houden.

Hoofdband

wielrenschoenen-nl-RH-hoofdband-sinterklaas

Deze hoofdband van RH zorgt er voor dat je voorhoofd lekker warm blijft tijdens het fietsen. Door de polyester vulling komt er geen wind doorheen. Daarnaast is de binnenkant gemaakt van fleece zodat hij lekker zit. Deze hoofdband is speciaal ontwikkeld om onder een helm te kunnen dragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.