Goedkope MTB schoenen onder 60 euro 2018

Bij het mountainbike slijten je schoenen nog meer dan bij het normale wielrennen. Daarom heb je eerder nieuwe MTB schoenen nodig dan wielrenschoenen. We hebben voor jullie een lijstje gemaakt met de beste goedkope MTB schoenen onder de 60 euro.

wielrenschoenen-nl-goedkope MTB schoenen+ST+100+zwartDe Rockrider MTB schoenen ST100 zwart zijn  perfect voor een beginner. Met de mogelijkheid om zowel zonder als met SPD pedaal te kunnen mountainbike. De eenvoudige veter sluiting en het noppen profiel voor goede grip zorgt er voor dat deze goedkope MTB schoenen bij ons een hoge plaats heeft op deze lijst. Naast de zwarte editie is er ook een dames versie in het grijs zwart. Buitenkant  is van : 50.0% Polyester en 50.0% Polyurethaan. Zool van : 65.0% Rubber en 35.0% EVA Binnenkant is van : 100.0% Polyester.

wielrenschoenen-nl -goedkope-MTB-schoenen-Shimano+MT34+1160867Deze Shimano MT34 MTB schoen voelen eigenlijk net aan of je gewone schoenen aan hebt. Door de flexible zool en de lekkere binnenafwerking zitten ze fantastisch. Deze goedkope MTB schoenen zijn ook te gebruiken met en zonder SPD pedalen. De SPD connectors kun je zo plaatsen dat ze verzonken zitten onder de zool. Tijdens het lopen heb je hier weinig tot geen last van. Door de ademende inzettten zweet je ook minder in deze MTB schoen.

wielrenschoenen-nl-goedkope-mtb-schoenen-shimano-5 De Mountaine bike schoen 5 van Shimano. Hebben op de veter sluiting een klittenband sluiting. Dit zorgt er voor dat je extra gefixeerd in de schoen zit. De MTB schoenen voelen net als gewone sportschoenen aan. Het enige verschil is dat je SPD connectors kan monteren aan de onderkant. Voor de startende mountain biker zeker een aanbeveling. De SPD connectors zitten ook bij deze schoen verzonken aan de onderkant. De Vibram zolen met glasvezel versterkt zorgen voor meer stevigheid. 

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.