MTB schoenen boven de €250,-

Wielrenschoenen-nl Giant_Footwear_CHARGE_BLUE MTB schoenen

Soms schrijven wij wel eens een artikel over goedkope MTB schoenen. Maar deze keer gaan we juist kijken naar de creme de la creme onder de MTB schoenen. MTB schoenen die rond of boven de €250,- kosten, je krijgt dan schoenen met bijvoorbeeld een BOA sluiting  Hier onder vind je goede MTB schoenen in deze prijs range. 

Wielrenschoenen-nl Giant_Footwear_CHARGE_BLUE MTB schoenen

Giant Charge is een top model van Giant. Met de optie in het blauw en het zwart heb je voor iedereen wat wils. De Exobeam zool die bestaat uit een stijve onderkant ter hoogte van je SPD connector en flexibiliteit voor het lopen bij de rest van de zool. De BOA kabel sluiting kan op deze schoen niet ontbreken. Door het makkelijk los en vast draaien kun je ook tijdens het mountainbike deze Giant Charge MTB-schoenen makkelijk instellen. De neus van de schoen is gemaakt van TPU, TPU heeft als eigenschap dat het een slijtvaste laag heeft waardoor je niet snel schade aan je schoenen ziet. Als toefje op de taart zit er ook TransTextura Plus materiaal in de schoen. Dit is een soort materiaal met antimicrobiele eigenschappen.

Wielrenschoenen-nl Giant_Footwear_flow MTB schoenen

De Giant Flow is net als de Giant Charge gemaakt met de Exobeam zool. Deze speciaal voor Giant ontworpen zool zorgt voor de juiste stijfheid in de druk punten van je schoen. In het filmpje hier onder krijg je nog wat extra informatie. Ook over de Exowrap wat eigenlijk het gedeelte tussen je hiel en bal van je voet is aan de bovenkant van je schoen. Door het gebruik van een Buckle en de klittenband trek je de Exowrap extra stevig aan en zit je meer gefixeerd in je schoenen. Het antimicrobiele wat de Transtextura plus levert is uniek voor de verschillende Giant schoenen. Dit alles zorgt er voor dat deze Giant Flow een fantastische MTB-schoen is.

Wil je de Giant MTB schoenen makkelijk online bestellen in de juiste maat? kijk dan in de Giant maattabel voor welke schoenmaat bij jou past.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.