Droog je fietsschoenen in no-time.

wielrenschoenen_nl road-shoes Fizik R1 movistar maattabel fizik -Droog je fietsschoenen in no-time.

Of het nu van de regen komt of het vele zweten in je fietsschoenen, iedere wielrenner heeft er wel eens last van: natte fietsschoenen. Drogen kan op verschillende manieren maar afgelopen weken hebben we misschien wel de makkelijkste manier getest. Zo droog je fietsschoenen in no-time:

wielrenschoenen nl droge mtb-schoenen. Droog je fietsschoenen in no-time.

Shoefresh

Ze noemen het eigenlijk een schoenverfrisser maar wij hebben hem gebruikt als een droger van je natte fietsschoenenen.

De Shoefresh werkt super eenvoudig in de doos die je binnenkrijgt zitten 2 opzet stukken die je op het basis station klikt. Stekker in het stopcontact en je bent los. Het programma heeft 2 verschillende stappen in de reiniging / drogen. Door de infrarood sensor die in de shoefresh zit hoef je alleen maar je schoen er op te zetten. Het programma start daarna vanzelf.

Stap 1 is het reinigen van de binnenkant van de schoen. Dit gebuurt zo een 5 minuten en maken ze gebruik van de active oxygen technologie. Dit zorgt er voor dat de schimmels en bacteriƫn door de ozon worden beperkt. Mocht de stank van de fietsschoenen door al het zweten harder moeten worden aangepakt dan kan je het systeem ook op 10 minuten instellen.

Stap 2 is het drogen. Deze stap duurt minimaal 20 minuten maar kan worden verhoogd via simpele plus min toetsen op het apparaat. De shoefresh blaast gedurende die tijd 60 graden warme lucht binnen in je fietsschoenen. Waar je normaal je fietsschoenen van buiten naar binnen laat drogen doe je het hier net anders om.

Om de stank tegen te gaan in je fietsschoenen adviseren wij om regelmatig de shoefresh te gebruiken. Dit zorgt er voor dat er minder schimmel groei is onder bijvoorbeeld je zooltje. op deze manier droog je fietsschoenen in no-time.

Bestel de Shoefresh hier en heb hem morgen in huis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.