Droge MTB-schoenen bij elke rit.

Wielrenschoenen-nl droge mtb-schoenen

Afgelopen week was het weer bingo, na een flinke regenbui in de nacht lagen de plassen weer mooi diep tijdens menig tourtocht. Om je mtb-schoenen dan droog te houden is het bijna onmogelijk. Als je thuis bent gekomen en je gooit je mtb-schoenen in de hoek komt er meestal een afschuwelijke stank uitzetten. De mix tussen zweet en het water uit de plassen staat niet bekend om zijn lekkere lavendel geur. Maar hoe zorg je er nu voor dat je bij elke rit droge MTB-schoenen hebt?

Droge op de ouderwetse manier.

Elke week valt er in menig gemeente nog een dode boom op de mat met de aankondigingen van de gemeente, wat de voetbalclub heeft gedaan en waar er volgende week weer een jaarmarkt is. Waar menig persoon het lokale krantje archiveert in de papierbak geven wij het een tweede leven. Haal je binnen zool uit je fietsschoen leg deze NIET op de verwarming maar er naast onder of in de buurt. Een gemiddelde verwarming kan behoorlijk heet worden wat een negatief effect heeft op de structuur van je EVA zooltje. Je maakt proppen van het lokale krantje en duwt deze tot achter in je mtb-schoen. Laat ze een dag of twee staan, proppen vervangen en het volgende weekend heb je weer droge MTB-Schoenen. 

Droge MTB-schoenen binnen een half uur

Is dit allemaal teveel gedoe en heb je geen zin om dagen naast je verwarming je MTB-schoenen te hebben staan? Dan is de Shoefresh een prima optie. Dit apparaat zorgt er niet alleen voor dat je MTB-schoenen in no time helemaal droog zijn. Ze worden zelfs van binnen nog gereinigd.

wielrenschoenen nl droge mtb-schoenen
  • Stap 1 is door het gebruik van ozon het reinigen van de binnenkant van je fietsschoenen. Dit duurt ongeveer 5 minuten en zorgt er voor dat alle bacteriĆ«n en schimmels zijn gedood.
  • Stap 2 is het drogen een half uur lang blaast de shoefresh warme lucht in je fietsschoenen. Door de circulatie en warmte drogen je fietsschoenen mooi egaal op en het programma stopt automatisch. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.