Wielren starterskit 2019.

wielrenschoenen-nl-wielrenner-wielrenschoene-fietsschoenen

Een wielren starterskit moet uit 2 kenmerken bestaan, een goede kwaliteit en daarnaast ook betaalbaar. Zeker als je net start met een hobby is het van belang dat je er goed kennis mee maakt voor je een kapitaal investeerd in het geheel. Daarom hebben we deze wielren starterskit samengesteld met allemaal producten van Decathlon. Deze winkel heeft altijd voor de beginnende sporter een mooi aanbod.

De laatste klassieker van dit seizoen is gereden, langzaam maar zeker komt de voorbereiding op de grote rondes. Als eerst de Giro de Italia die start op zaterdag 11 mei in Bologna. Naast al de grote wedstrijden gaan er ook steeds meer recreanten de racefiets op. Voor deze wielrenners hebben we een goede betaalbare wielren starterskit samen gesteld. Met daar in helm, fietsbril, shirt, broek en natuurlijk een setje fietsschoenen.

De Fietshelm

wielrenschoen-nl-wielren-starterskit-fietshelm

Decathlon is dit jaar met een nieuwe lijn gekomen. Waar vroeger alle fietsproducten Btwin hete hebben ze nu het nieuwe merk Van Rysel. Rysel refereert aan Lille in het noorden van Frankrijk, het kloppend hard van de voorjaars klassiekers.

Maar even wat meer over deze Roadr 500 helm. Door het handige afstel systeem is deze Van Rysel Roadr 500 eenvoudig aan menig hoofd aan te passen. De grote luchtgaten aan de bovenkant zorgen er voor dat je niet teveel transpireert. Denk je van dit zwart vind ik maar niks, dan is de helm ook nog in het rood, geel en wit te verkrijgen.

Bestel deze Roadr 500 helm vandaag en heb hem morgen in huis!

De Fietsbril

wielrenschoen-nl-wielren-starterskit-fietsbril

Deze Btwin zonnebril is ontwikkeld binnen Decathlon zelf. Door de jarenlange ervaring van de ontwerpers is er een fietsbril ontworpen die 100% uv-werend is. Daarnaast zorgt het montuur er voor dat het tijdens het fietsen niet makkelijk aanslaat. De glazen zijn gemaakt van polycarbonaat wat er voor zorgt dat ze niet makkelijk breken. Door de grote glazen heeft deze fietsbril een groot gezichtsveld.

Bestel deze fietsbril hier en heb hem morgen in huis!

Het Wielershirt

wielrenschoen-nl-wielren-starterskit-wielrenshirt

Dit wielrenshirt is gemaakt van ademende stof, met ademende stof wordt bedoelt de mogelijkheid tot het doorlaten van waterdamp. Hoe beter de stof deze waterdamp doorlaat die je lichaam afgeeft des te ademender is de stof. Daarnaast is er onder de armen een rits gemaakt zodat je oksels nog meer kunnen ventileren. In-totaal heeft het wielrenshirt 6 zakken waar van 2 afsluitbaar voor je sleutels en telefoon.

Bestel je wielrenshirt hier en heb hem morgen in huis!

De Wielrenbroek

wielrenschoen-nl-wielren-starterskit-wielrenbroek

Naast het wielrenshirt heb je natuurlijk ook een wielrenbroek nodig. Belangrijk bij een wielrenbroek is de zeem. Dit stukje schuimstof van 14mm zit onder je zit vlak en zorgt er voor dat het harde zadel toch nog een beetje comfortabel zit. Daarnaast is het van belang dat tijdens het fietsen je wielrenbroek niet afzakt. De bretels zorgt er voor dat hij lekker strak om je lichaam blijft zitten zodat er geen plooien kunnen ontstaan. De naden van deze broek zijn zo gemaakt dat je ze tijdens het fietsen niet voelt.

Bestel deze wielrenbroek nu en heb hem morgen in huis!

De Fietsschoenen

wielrenschoenen-nl-wielren-starterskit-fietsschoenen

Enkele weken geleden hebben we de review geschreven over de goedkoopste fietsschoenen van 2019. In deze review hebben we de RR500 van Btwin belicht. Deze fietsschoen is zo gemaakt dat je als beginner op een mooie manier kennis kan maken met het fietsen zonder een kapitaal te investeren. Door zijn pasvorm, zool met ventilatie en makkelijke sluiting met klittenband is het een goede koop voor een lage prijs. Mocht je de smaak te pakken hebben dan zouden wij een klasse hoger gaan zitten met een stevigere zool. Voor je de fietsschoenen online besteld moet je altijd even de maattabel checken, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Bestel deze fietsschoenen nu en heb ze morgen in huis!

Wielrennen is niet de goedkoopste sport om te beginnen, bijvoorbeeld bij hardlopen ben je met een shirtje, setje schoenen en een broekje al ver klaar. De wielren starterskit hierboven geeft je een goede prijs kwaliteitsverhouding om te starten met het wielrennen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.