Sidi limited edition Katusha shot

wielrenschoenen-nl-Sidi-Limited-Edition-Katusha

De afgelopen 4 jaar heeft het team van Katusha al gereden met de fietsschoenen van Sidi zoals deze Sidi shots van 2018. Ook dit jaar hebben ze een Sidi limited edition Katusha fietsschoen gemaakt speciaal voor het team Katusha Alpecin.

Aankomend jaar ligt de focus van het team in het winnen van de verschillende sprint etappes met hun kanon Marcel Kittel. deze is 2019 al goed is begonnen met winst op Mallorca vorige week. Maar ook de eendaagse klassiekers mogen dit jaar niet ontbreken op het programma van het team.

Rond april dit jaar kun je net als vorig jaar deze Sidi limited edition Katusha ook in de winkel kopen. In de doos vind je niet alleen deze fietsschoenen maar ook een schoenenzak met speciale opdruk en fietssokken in de bijpassende kleuren. Dit om je tenue helemaal compleet te maken.

wielrenschoenen-nl-Sidi-Limited-Edition-KATUSHA-1

Als basis voor de Sidi limited edition Katusha is de Sidi Shot genomen. Dit is de high-end fietsschoen uit de Sidi range. De zool is gemaakt van carbon wat door zijn stijfheid voor en goede krachtoverdracht zorgt. Daarnaast zitten er ventilatie gaten in de zool zodat je ook bij warm weer verkoeling hebt.

Deze fietsschoen heeft ook het heel retention device. Dit zorgt er voor dat tijdens flinke krachtsinspanningen zoals een sprint je hiel niet makkelijk uit je fietsschoen schiet. Door middel van de schroef op de achterkant kan je deze strakker of losser instellen.

Met de 2 Tecno-3 push sluitingen boven op de fietsschoen kun je eenvoudig je fietsschoenen instellen op de gewenste fixatie. Als bovenkant is er gekozen voor een “eco-friendly” kunstleer wat speciaal voor Sidi is ontworpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.