De fietsschoenen van Anna van der Breggen

wielrenschoenen_nl anna van der breggen

Ere wie ere toekomt, Tom Dumoulin heeft het natuurlijk fantastisch gedaan dit WK. Maar het beste resultaat kwam toch wel van Anna van der Breggen. Na een fantastische solo van bijna 40 kilometer kwam ze met minuten voorsprong over de eindstreep. De 28 jarige van der Breggen heeft er een fantastisch seizoen opzitten. Eerste in de ronde van Vlaanderen, eerste in Luik Bastenaken Luik, eerste in de Strade Bianche, eerste in de Waalse pijl en nu winnaar van de regenboogtrui. 

Anna van der Breggen kan terug kijken op een fantastisch seizoen met het team Boels-Dolmans. Waar ook oud wereldkampioenen Chantal Blaak in rijdt. 

wielrenschoenen nl Genius7Woman_ShadowWhite anna van der breggen sidi

Wanneer we naar de schoenen kijken van Anna van der Breggen dan zien we daar de Genius 7 woman van Sidi. Deze schoen met 2 klittenband sluitingen en een buckle  is eigenlijk een middenklasser in de vrouwen fietsschoenen. Het zijn zeker niet de goedkoopste fietschoenen voor vrouwen. Maar het komt ook niet op de luxe versie met BOA sluiting. De Genius 7 heeft een carbon gevulde zool van nylon. Wat er voor zorgt dat je een goede overdracht van de kracht hebt. Het kunstleer met de nodige ventilatie zorgt er voor dat je voeten niet over verhitte en door de hiel cup aan de achterkant in je schoen zit je voet lekker gefixeerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.