Sidi dames racefietsschoen Genius 7 2019

wielrenschoenen-nl-sidi-dames-genius 7-2019

De Sidi dames racefietsschoen collectie bestaat uit 3 verschillende types. De wire 2 carbon, Genius 7 en de Alba women. Vandaag kijken we naar de Genius 7, een midden motor in het Sidi dames assortiment. Met een retail-prijs van rond de €200,- is hij ook €150,- goedkoper dan de wire 2 carbon.

Genius 7 2019 is opgebouwd een nylon carbon gevulde zool. Die door zijn stijfheid er voor zorgt dat er een groot aantal watts gelijk op de pedalen komt. Het is meestal hoe stijver de zool hoe meer kracht je overbrengt. Op de zool kun je SPD schoenplaatjes monteren maar ook Look functioneert. De PU-hakjes zorgen er voor dat je niet gelijk wegglijd als je op de fietsschoen loopt.

Speciaal voor de vrouwen heeft Sidi dames racefietsschoen wat smaller gemaakt bij de bal van de voet. Daarnaast hebben ze de instap ook wat smaller gemaakt net zoals de heel cup waar je hiel in gefixeerd zit tijdens het rijden. Dit alles zorgt er voor dat het wat beter past voor de gemiddelde vrouw.

De klittenband sluiting op deze Genius 7 zorgt er voor dat je de exacte fixatie makkelijk kan instellen. Sidi promoot graag het gebruikte High Security Velcro omdat dit volgens Sidi minder snel losgaat. Het kunstleer aan de bovenkant is makkelijk schoon te maken na een modderige rit. Denk je nu het roze is wel iets teveel van het goede dan is ded Genius7 Woman ook te verkrijgen in het Zwart en wit.

Bestel nu hier de Sidi Genius women 2019 en heb hem morgen in huis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.