Kinderfietsschoen die lekker zit

wielrenschoenen-nl kinderfietsschoen torpedo northwave 2018

Er is niks mooiers dan op een rustige zondagmiddag met de kids op de fiets gaan zitten. s’ochtends al een trainingsrondje met de mannen of vrouwen gedaan en daarna nog een rondje met de kinderen. Daar zijn natuurlijk ook goede maar ook betaalbare fietsschoenen bij nodig. Na wat zoeken hebben wij de mooiste kinderfietsschoen gevonden. De Northwave Torpedo is een mooie kinderfietsschoen die in relatief kleine maten te verkrijgen is. 

Natuurlijk ga je die kleine niet op pad sturen met een setje fietsschoen van 150 euro. Daarom heeft Northwave aan de onderkant van de markt rond de 65 euro wat op de markt gebracht. 

De kinderfietsschoen bestaat uit een nylon met glasvezel versterkte zool wat er voor zorgt dat de fietsschoen niet te stijf aanvoelt. Klittenband kan makkelijk worden ingesteld op hoe strak de fietsschoen aan moet. En de SPD connectors kunnen makkelijk onder op worden bevestigt. Voor je het weet is die kleine nog sneller boven op de berg dan jij. Met de Northwave Torpedo geef je ze het gevoel van een echter prof.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.