Goedkope fietsschoenen rond de 50 euro

wielrenschoenen-nl goedkope -Fietsschoenen+racefiets+RoadRacing+500+roze+witEnkele weken geleden hebben we een artikel geschreven over goedkope fietsschoenen. Daar hebben we het gehad over fietsschoenen die rond de 60 euro waren. Na verschillende reacties van onze lezers hebben we ook een leuke range aan goedkope fietsschoenen gevonden rond de €50,-.

Zeker voor de  beginnende fietser is dit een mooie goedkope kans om in aanraking te komen met de wielersport. Veel mensen denken dat het een dure hobby is en natuurlijk kan je fietsschoenen kopen van een paar honderd euro. Maar er zijn ook goedkope fietsschoenen van rond de 50 euro. Vergeet niet de meeste fietsschoenen worden zonder SPD of SPD-SL plaatjes verkocht dus die moet je er apart bij kopen. De schoenen die we hebben gevonden zijn allemaal verkrijgbaar bij Decathlon online en heb je ze zo in huis.

wielrenschoenen-nl goedkope-Fietsschoenen+ROADC+100+zwartDe Roadc 100 is het instap model van Btwin. Het is een eenvoudige schoen met een vetersluiting. Dit is zeker niet optimaal voor de langere afstanden omdat je voet minder gefixeerd zit. De klittenband moet voor de stevigheid zorgen. Aan de andere kant is het wel een perfecte schoen om kennis te maken met het wielrennen. De zool is flexible door het rubber dat er is gebruikt. Je kan er hierdoor ook beter op lopen. Dit maakt de RoadC 100 echt de goedkoopste maar ook niet de beste schoen.

wielrenschoenen-nl-goedkope-Fietsschoenen+racefiets+RoadRacing+500+roodJe komt al snel op de Btwin Road 500 terecht. Deze fietsschoen heeft een nylon zool met glasvezelvulling. Dat zorgt er voor dat de schoen beter de druk van je voet over kan brengen naar je pedaal. De zool is niet zo stijf als een carbon versie, maar in ieder geval een stuk stijver dan de rubberen versie hierboven. Door de klittenbandstraps blijven je voeten ook goed gefixeerd in de Road 500. De zool heeft ook 2 ventilatieopeningen voor een betere lucht doorstroming. In onze visie is dit een goede instap fietsschoen voor de amateurwielrenner. 

wielrenschoenen nl goedkope Fietsschoenen vrouwen+racefiets+RoadRacing+500+roze+witDe afgelopen jaren heeft het vrouwen wielrennen een vlucht naar voren gemaakt. Daarom in dit lijstje speciaal aandacht voor de Road 500 Female. Deze Btwin schoen is eigenlijk de versie die hierboven staat vermeld maar dan met een vrouwelijke touch. De hippe kleurstelling van roze en wit zorgen er voor dat je er mee gezien mag worden. Het ademende 3D mesh dat is gebruikt voorkomt teveel zweten van de voeten en de verstevigde hiel fixeert je voeten goed. De Road 500 Female is de perfecte fietsschoen voor de beginnende vrouwelijke fietser.

One Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.