Goedkope fietsschoenen onder de €60,-

wielrenschoenen_nl goedkope fietsschoenen 1Goedkope fietsschoenen, als je net begint met fietsen en je wilt toch een beetje spullen hebben dan ga je natuurlijk opzoek naar een setje goedkope fietsschoenen. Meestal is dit een niet al te grote uitdaging. Je moet wel bedenken dat je voor een setje schoenen al snel €50,- a €60,- kwijt bent. Maar in verhouding met een nieuwe fiets valt dit reuze mee.

Ga er vanuit dat je niet voor een dubbeltje op de eerste rang kan zitten maar als je ze na gebruik regelmatig schoonmaakt kun je er zeker jaren mee doen.

De meeste wielrenschoenen die we hier hebben staan zijn unisex dus dat is makkelijk.

De Goedkope fietsschoenen:

wielrenschoenen_nl goedkope fietsschoenen 2

Deze zwart rood witte fietsschoenen zijn ideaal om te beginnen, net onder de €50,- euro. Makkelijk te installeren met de verschillende pedalen zoals de pedaal systemen zoals SPD. Goed te gebruiken als spinning en voor de buiten fiets. Te verkrijgen in een grote range van maten tot wel maat 47.

Bestel deze fietsschoenen

 

 

wielrenschoenen_nl goedkope fietsschoenen 3

Zwart is altijd een makkelijke kleur voor fietsschoenen. Je ziet er aanzienlijk minder vuil op en is makkelijk schoon te houden door de kunstleren afdekking. Extra ventilatie openingen zorgen voor afkoeling en ook hier de verschillende pedaalsystemen zoals Look die je makkelijk kan installeren. Te verkrijgen in een grote range van maten tot wel maat 47.

Bestel deze fietsschoenen

 

wielrenschoenen_nl goedkope fietsschoenen 1

Wit is misschien wat meer voor de fashionable mensen onder ons, schoonmaken moet je hobby zijn. De klittenband sluiting is makkelijk om de schoenen strak aan te spannen wat natuurlijk zorgt voor beter contact met de fiets. Pedaalsystemen zoals Look, SPD en SPD SL kunnen makkelijk worden geïntegreerd. Ook deze schoenen zijn te verkrijgen in verschillende maten.

Bestel deze fietsschoenen

 

wielrenschoenen_nl goedkope fietsschoenen 4
Deze XLC schoenen zijn eigenlijk de eerste echte merkschoenen in de lijst, voor net onder de €60,- heb je een fantastisch paar. Er zitten genoeg, zelfs volgens sommige teveel ventilatie gaten in. Dit kun je natuurlijk met een overschoen opvangen. De versterkte hiel en het klittenband zorgen er voor dat je niet los wipt uit de schoen. Pas maat is wat aan de kleine kant. De schoen weegt 620 gram en is tot maat 47 te verkrijgen.

Bestel deze fietsschoenen