Special edition Infinito R1 19 19 van Fizik

Special edition Fizik's Infinito R1

Dit jaar bij de start van de Giro Italia brengt Fizik een special edition Infinito R1 19 19 fietsschoen uit. De basis van deze fietsschoen is gestoeld op de eerder gereviewde Fizik infinito R1. Met daar bij bijzondere eigenschappen die je niet in elke fietsschoen tegenkomt. Tijdens de aankomende Giro Italia zullen onder meer Salvatore Puccio, Matteo Montaguti, Lukasz Owsian, Josef Cerny en Christopher Juul-Jensen in deze Fizik fietsschoen rijden.

wielrenschoenen-nl-infinito-r1-giro 1919-2

Het bijzonderste aan deze special edition infinito R1 19 19 is de buitenkant van de fietsschoen. Naast de bijzondere roze opdruk die verwijst naar de Giro route van 1919. Heeft de hele fietsschoen een reflecterende laag over zich heen. Dit is een eerbetoon aan de renners die in 1919 dwars door Italiƫ fietsen zonder verlichting of straatlantaarns.

Deze fietsschoen is net zoals de infinito R1 uitgerust met 2 Boa sluitingen wat zorgt voor een goede fixatie. De carbon zool zorgt voor een goede stijfheid van de fietsschoen. Daarnaast is er extra perforatie aan de zijkanten van de fietsschoen voor een goede ventilatie tijdens de warme race dagen in Italiƫ.

Voor 380 euro kun je in bezit komen van deze bijzondere fietsschoen, let wel hij is alleen via Fizik.com te bestellen op dit moment en de voorraad is beperkt. Ben je gewoon tevreden met de standaard Infinito R1 dan ben je al snel 60 euro goedkoper uit en die kan je hier bestellen. Gebruik altijd de maattabellen van Fizik. Want fietsschoenen van Italiaanse fabrikanten kunnen vaak iets kleiner uitvallen.

wielrenschoenen-nl-infinito-r1-giro 1919-3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.