Fizik tempo overcure R5

wielrenschoenen-nl-fizik-tempo-overcure-R5

Naast de Fizik Terra x5 heeft Fizik ook zijn Tempo overcure R5 racefietsschoen ge-update met het nieuwe sluiting design. Dit zorgt er volgens Fizik voor dat de fietsschoen beter ergonomisch aan je voeten aansluit. Vooral de enkel wordt minder belast. Door dat de boord van de fizik tempo overcure R5 dieper is uitgesneden heb je minder last van frictie op dat punt.

De zool van deze Fizik fietsschoen is gemaakt van carbon verstevigt nylon wat hem een gemiddelde stijfheid geeft en een relatief ligt gewicht van 253 gram (Schoenmaat 42.) Waar je bij de duurdere fietsschoenen de mogelijkheid hebt om wat te schuiven met de moertjes van je schoenplaatjes zitten ze bij de Fizik Tempo overcure R5 gefixeerd. Je hebt alleen nog maar de flexibiliteit van je SPD schoenplaatje zelf.

wielrenschoenen-nl-fizik-tempo-overcure-R5-1

De overcure R5 is te verkrijgen in de maten 36-48 en tussen de 37 en 47 zelfs in halve maten. Bekijk altijd even de Fizik maattabellen voor je de schoenen online koopt. De kleuren range loopt uit een van het geheel zwart, wit-zwart, zwart- fluor geel, wit-rood en zwart- fluor roze. De laatste kleurstelling is natuurlijk voor de vrouwelijke wielrenners onder ons.

wielrenschoenen-nl-fizik-tempo-overcure-R5-1-pink

De sluiting aan de bovenkant van de Fizik tempo overcure R5 is een BOA IP-1 sluiting. Dit zorgt er voor dat je voeten tijdens het fietsen goed gefixeert blijven zitten. Naast de BOA sluiting is er ook aan de voorkant extra klittenband aangebracht zodat je beter druk heb ter hoogte van de bal van je voet / je schoenplaatje. Aan de zijkant en bovenkant van de schoen zijn in het kunstleer een hele range aan ventilatie gaatjes gemaakt. Wat voor een goede koeling zorgt tijdens het fietsen.

Bestel hier nu jou fizik tempo overcure R5 en heb ze morgen in huis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.