De Movistar infinito R1 schoenen van Richard Carapaz

wielrenschoenen-nl-Movistar-infinito-R1-schoenen-Richard-Carapaz

De afgelopen weken stonden in het teken van de Giro Italia. Een van de grootste rondes op dit moment. Waar kans hebber Tom Dumoulin al vroeg in de race af moest stappen. Waren er mooie kansen voor het Nederlandse team Jumbo – Visma in de persoon van Primoz Roglic. Maar aan het eind van de rit kan er maar een de snelste zijn en dat was Richard Carapaz.

Wat ons natuurlijk het meeste interesseert zijn de fietsschoenen waar deze Carapaz mee fietst. Welke fietsschoenen kunnen er voor zorgen dat je naar vele kilometers fietsen nog de beste bent van het gehele peleton.

Movistar-infinito-R1-schoenen-Richard-Carapaz

Carapaz en ook zijn hele team Movistar fietsen met de fietsschoenen van het Italiaanse merk Fizik. En dan wel specifiek met de speciaal voor Movistar redesigned Infinito R1 Movistar team edition. Deze Infinito R1 verschilt niet veel van de door ons eerder gereviewde Infinito R1.

De Infinito R1 is de bovenkant range van de de verschillende fizik fietsschoenen. Door het gebruik van de beste technologie├źn zoals 2 BOA IP1-B sluitingen, dynamic arch support en de carbon zool is dit een klasse fietsschoen. Zo goed zelfs dat je er de Giro mee kan winnen ;).

Hopelijk hebben we volgend jaar weer een Nederlander die het podium mag beklimmen. Maar nu eerst uitkijken naar de Tour de France.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.