De regenboog Fizik schoenen van Valverde.

wielrenschoenen-nl-regenboog-Fizik-schoenen-Valverde

Voor het eerst in zijn carrière mag de 38 jarige Alejandro Valverde zich wereldkampioen op de weg noemen. Naast de felbegeerde regenboog trui die hij het hele jaar mag gaan dragen heeft Fizik speciale regenboog fizik schoenen en zadels uitgebracht. De basis van deze fietsschoen is de Infinito R1 Movistar fietsschoen. De focus bij deze fietsschoen ligt op lichtgewicht, een goede ventilatie en een perfecte kracht overdracht.

Ook al is Valverde volgens sommige al in de herfst van zijn carrière hij gaat dit jaar niet stilzitten. Naast Parijs-nice in maart de Amstel-gold race en Luik – Bastenaken – Luik in april. Zal de wereldkampioen zich ook in deze regenboog fizik schoenen laten zien in de Giro d’ Italia en de Vuelta. In september is het tijd voor de laatste krachtmeting van het seizoen het WK in Yorkshire Engeland waar hij mag gaan proberen om de regenboogtrui om zijn schouders te behouden.

Op dit moment zijn deze bijzondere fietsschoenen nog niet voor het publiek te krijgen. Maar zou jij er in willen fietsen?

wielrenschoenen-nl-valverde-iride-shoes-regenboog-fizik-schoenen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.