De fietsschoenen van Peter Sagan

Peter Sagan

Peter Sagan de 28 jarige Slowaakse renner die bekend staat als een van de grote smaakmakers in het peloton. De beste verdienende wielrenner van dit moment laat dit jaar weer van zich horen. Ook tijdens deze Vuelta waar hij al 3 keer tweede is geworden laat hij zich weer goed zien. Op dit moment is hij in het bezit van de groene trui met een kleine voorsprong op Alejandro Valverde.

De laatste jaren kan je niet om Peter Sagan heen tijdens de Tour de France in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en dit jaar 2018 is hij de winnaar geweest van het puntenklassement. Daarnaast werd hij in 2015, 2016 en 2017 wereldkampioen wielrennen. Om maar niet te praten over de verschillende klassiekers die hij op zijn naam heeft geschreven

Peter Sagan krijgt van zijn sponsor S-works 7 road shoes tot zijn beschikking. Deze licht gewicht schoen heeft een Powerline carbon zool die nog lichter en stijver is dan normaal. De Padlock hiel aan de achterkant zorgt er voor dat deze nog beter blijft gefixeerd. Waar de bovenkant is gemaakt van Dyneema een speciaal materiaal wat heel weinig stretched zodat de bij het omhoog halen van de voet geen kracht verloren gaat. 

De Boa’s aan de bovenkant zorgen voor een perfecte manier om de schoen stevig aan je voet te houden. Dit zorgt er voor dat je per millimeter je schoen strakker of losser kan zetten. Met een gewicht van rond de 224 gram is het zeker niet de zwaarste schoen die je kunt hebben. 

Wielrenschoenen_nl peter sagan S-works 7 road shoes
2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.