De drie leukste surprise cadeaus voor wielrenners onder 25 euro

Sinterklaas is bijna weer in het land en de verlanglijstjes moeten weer worden gemaakt. Wij hebben net als de gemiddelde volwassen een grote uitdaging om binnen het budget leuke cadeaus te vinden. Want een nieuwe fiets willen we natuurlijk allemaal. Maar wat kun je allemaal voor 25 euro krijgen waar je wat aan hebt? Daarom hebben we de leukste surprise cadeaus voor wielrenners in een lijstje gegooid met leuke mooie dingen waar je zeker wat aan hebt. 

Winterfietssokken

wielrenschoenen-nl mannen winterfietssokken castelli gregge 15-3 leukste surprise cadeaus

Enkele weken geleden hebben we een artikel geschreven over hippe fietssokken. Wie wilt er nu niet de show stelen tijdens het fietsen met een lekker setje warme fietssokken. Een goed voorbeeld zijn deze uber coole Castelli Gregge 15 fietssokken. Lekker warm voor de winterse dagen die er aan gaan komen en voor 15 euro zit je lekker onder het budget. 


Peter Sagan, Mijn wereld

wielrenschoenen nl Peter Sagan Mijn wereld boek leukste surprise cadeaus

Voor de fietser die de aankomende weken wat rustiger aan wil gaan doen en met kerst lekker voor de kachel weg wilt duiken met een boek. Is Mijn Wereld van Peter Sagan een echte aanrader. In het boek neemt drievoudig wereld kampioen Peter Sagan je mee op zijn reis door de wereld die wielrennen heet. De hoogte maar zeker ook diepte punten uit de afgelopen jaren komen in dit boek  goed naar voren en geven je een mooi kijkje in de wereld zoals Peter Sagan het ziet. 


Schoenplaatjes

wielrenschoenen-nl-spd-schoenplaatjes-mtb leukste surprise cadeaus

SPD schoenplaatjes. Bij de een slijten ze wat harder dan bij de ander maar na verloop van tijd zijn ze aan vervanging toe. Nieuwe schoenplaatjes of of je nu gewone MTB SPD nodig hebt of die voor de racefiets SPD-SL je kan ze altijd gebruiken. Sommige wielrenners hebben meerdere fietsschoenen en dan is het soms een hele uitdaging om je SPD op alle fietsschoenen lekker te bevestigen. Daarom hebben we een stappenplan gemaakt om het makkelijk te bevestigen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.