Super hippe B-twin Van Rysel

wielrenschoenen_nl-decathlon-wielertoerisme-Van-Rysel-irriserend-grijs

Soms kom je wel eens fietsschoenen tegen die er super hip uitzien. Bijvoorbeeld deze van Rysel van Btwin. Het is niet alleen de bijzondere grijze kleur die de fietsschoenen hip maken maar ook zeker de opties die er opzitten zijn voor een prijs van €129,- een goede koop. 

De kleur heet iriserend grijs, wat eigenlijk zoveel is als een soort regenboog grijs. Op het moment dat je de fietsschoen van een andere hoek bekijkt geeft hij een ander kleur effect. Als je dus met deze van Rysel fietsschoenen gaat fietsen heb je een fietsschoen met veel verschillende kleuren. Het effect kan je ook bekend voorkomen van bijvoorbeeld olie op water of de zeepbellen die ontstaan als je gaat bellen blazen. Omdat het effect afhankelijk is van de hoek waar je in kijkt is het moeilijk om het goed vast te leggen op een foto maar in het echt ziet het er super vet uit. 

wielrenschoenen_nl-decathlon-wielertoerisme-Van-Rysel-irriserend-grijs

Naast de bijzondere kleur heeft Btwin ook zijn best gedaan om een goede fietsschoen te maken. Een goede stijve carbon zool. Met daar in een ventilatie aan de voor en achter kant voor een goede luchtdoorstroming. Een mesh bovenkant waar een groot aantal gaatjes in zijn geperforeerd. 2 draaisluitingen per fietsschoen om hem optimaal te fixeren. Daarnaast zit er ook een thermisch gevormde inlegzool in de fietsschoen om het fietscomfort verder te verbeteren. Dit alles weegt maar 312 gram in maat 43. Met betrekking de klikpedalen kun je er SPD-SL, Look Delta of Keo op installeren.

In de Btwin range zit deze van Rysel wel aan de bovenkant van het assortiment maar voor een prijs van €129,- heb je een mooie bijzondere fietsschoen. Bekijk voor je hem online koopt wel even goed de maattabellen van Btwin zodat je gelijk de goede maat hebt.

Bestel nu hier je Van Rysel Btwin fietsschoenen en heb ze morgen in huis!

One Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.