De goedkoopste wielrenschoen 2019

wielrenschoenen-nl-goedkoopste-wielrenschoen-van-2019-Wielrenschoenen+RR500+zwart

Het was even zoeken maar we hebben hem gevonden de goedkoopste wielrenschoen van 2019. Dit jaar is het netzoals eerdere jaren de Btwin RR500. Voor net geen 50 euro heb je een setje nieuwe wielrenschoenen aan je voeten zitten die zeker voor de startende fietser interessant kunnen zijn.

wielrenschoenen-nl-goedkoopste-wielrenschoen-van- 2019- Wielrenschoenen+RR500+zwart-voor

De afgelopen jaren is de Btwin RR500 geoptimaliseerd en heeft Decathlon geleerd van de feedback van zijn klanten. Zweten was een van de grootste problemen in de oude R500. Door de geperforeerde bovenkant van de fietsschoen kwam er misschien wel wat frisse lucht in de fietsschoen maar niet genoeg om je voeten echt te kunnen koelen. Dit was zeker tijdens de wat langer ritten of op warme dagen een uitdaging. Door het zweten in je schoen krijg je meer last van wrijving wat tot irritatie kan leiden. Nu heeft Btwin in zijn RR500 zool ook een ventilatie rooster gemaakt. Dit zorgt er voor dat het overtollig vocht makkelijk kan worden afgevoerd en je minder snel gaat zweten.

De zool is gemaakt van nylon versterkt glasvezel. Het is zeker niet de stijfste zool die je bij verschillende fietsschoenen in een iets hogere prijsklasse ziet. Dit kan tot gevolg hebben dat je bij langer fietstochten (+75km) last krijgt van de bal van je voet waar je schoenplaatje contact maakt met de trapper. De verdeling van de kracht op die locatie is het belangrijkste en daar zorgt een stijve zool voor. De schoenplaatjes die je kan monteren op de RR500 zijn de wel bekende Shimano SPD plaatjes en ook de Keo van Look.

De sluiting van de fietsschoen is van klittenband wat wel eens los kan komen te zitten na verloop van tijd. Maar dan trek je ze tijdens het rijden een keertje strakker aan. Voor 50 euro kun je natuurlijk niet alles hebben. Let bij het bestellen van je fietsschoenen online goed op de maattabellen van Btwin. Want je kunt wel de goedkoopste wielrenschoenen van 2019 kopen maar om hem dan weer terug te zenden is ook zo wat.

Bestel hier de goedkoopste wielrenschoen van 2019 en heb hem morgen in huis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.