Lekker warme maar ook hippe mannen winterfietssokken

wielrenschoenen-nl endura mannen winterfietssokken hummvee

Nu aankomende week de eerste vorst aan de grond is voorspelt. Is het tijd om de winterfietssokken weer uit de mottenballen te halen. Mochten ze toch zijn aangevreten en ben je opzoek naar is wat hippers dan de standaard mannen winterfietssokken. Dan hebben wij voor jou een paar hippe nieuwe kleuren zodat je niet als een saaie huismus op de fiets zit. 

wielrenschoenen-nl mannen winterfietssokken castelli fatto 12

Castelli Fatto 12 is door zijn fel rode kleur een echter opvallende winterfietssok. Door de badstof structuur aan de voorkant van de sok blijven je tenen lekker warm en droog.

wielrenschoenen-nl mannen winterfietssokken nalini coolmax

De Nalini Coolmax is een van de mannen winterfietssokken die gemaakt is van een mengsel tussen Coolmax garen en wol. Dit zorgt er voor dat de fietssokken relatief snel drogen na het wassen. Door de versterkte hiel en tenen krijg je hier minder snel slijtage plekken.

wielrenschoenen-nl mannen winterfietssokken castelli gregge 15-3

Wil je net een rijdende streepjes code worden dan kun je deze Castelli Gregge 15 aanschaffen. Gemaakt van het beste merino wol mengsel voelen ze uber zacht. Daarnaast zorgt de wol voor een goede afvoer van het zweer maar blijven je voeten wel lekker warm. 

wielrenschoenen-nl mannen winterfietssokken sportful merino 16

Als laatste hebben we de fluor kleurige Sportfull Merino 16 zoals de naam al zegt een sok gemaakt van merino wol. Naast de verstevigde hiel en teen hebben deze mannen winterfietssokken een extra bed op je wreef om de druk van de schoen meer op te vangen. 

3 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.