Droog je fietsschoenen in een half uur.

wielrenschoenen-nl-droog-je-fietsschoenen

Afgelopen weekenden was het weer zover. Het leek wel meer herfst dan voorjaar en menig zondagmorgen rit is in het water gevallen. Tijdens het rijden voel je al langzaam maar zeker je voeten nat worden en bij thuis komst zijn je fietsschoenen helemaal doorweekt. Je kan natuurlijk op de ouderwetse manier je fietsschoenen drogen met kranten er in, een dag later wisselen en wachten maar. Het kan ook anders, droog je fietsschoenen in een half uur. Geen fietsschoenen meer een halve week bij de verwarming, jij blij en de rest thuis ook.

Het drogen op de verwarming kost veel tijd en is eigenlijk super slecht voor je fietsschoenen. Door de directe warmte die verwarming aan je fietsschoenen geeft als je ze er opzet kan het plastics aan worden getast.

wielrenschoenen nl droog je fietsschoenen

De oplossing is Shoefresh, een machine die in 2 stappen werkt.

Stap 1 is het reinigen van de binnenkant van de schoen. Dit gebuurt zo een 5 minuten en maken ze gebruik van de active oxygen technologie. Dit zorgt er voor dat de schimmels en bacteriƫn door de ozon worden beperkt. Mocht de stank van de fietsschoenen door al het zweten harder moeten worden aangepakt dan kan je het systeem ook op 10 minuten instellen.

Stap 2 is het drogen. Deze stap duurt minimaal 20 minuten maar kan worden verhoogd via simpele plus min toetsen op het apparaat. De shoefresh blaast gedurende die tijd 60 graden warme lucht binnen in je fietsschoenen. Waar je normaal je fietsschoenen van buiten naar binnen laat drogen doe je het hier net anders om.

De stap 1 zorgt er voor dat je fietsschoenen minder stinken wat ook een prettig effect is.

We zijn benieuwd wat jullie van de Shoefresh vinden laat daarom een reactie achter hier onder.

Bestel de Shoefresh hier en krijg gratis verzending!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.